Mozzarella aardbei en rozenwater

Wat een combinatie, zou je denken. Inderdaad! Mozzarella met aardbeien en rozenwater smaakt geweldig. Wat frisse munt, geroosterd amandelschaafsel erover en om het af te maken zoet je het met honing. Je eet het als speciaal tussendoortje als je bijvoorbeeld lekker in de tuin zit of op het balkon. Je kunt het ook als nagerecht serveren. Hoe dan ook, deze moet je echt proberen!

Dit heb je nodig voor 2 personen

125 gram mozzarella (uitlekgewicht)
2 eetlepels geschaafde amandelen
takje verse munt
1 theelepel rozenwater (verkrijgbaar bij de toko)
2 theelepels honing of meer als je dit wilt
2 grote aardbeien

Zo maak je Mozzarella met Aardbei en Rozenwater

1. Rooster de amandelen in een koekenpan goudbruin. Laat afkoelen op een bordje.
2. Was de munt en haal de blaadjes van de takjes. Als de bladeren groot zijn, snijd je ze in repen.
3. Was de aardbeien, ontdoe ze van het kroontje, halveer ze en snijd ze in de lengte in plakken.
4. Snijd de mozzarella in plakken en leg ze verspreid op een bord of verdeel ze over een snijplank.
5. Verdeel de aardbeienplakjes erover.
6. Sprenkel het rozenwater over de mozzarella met aardbeien.
7. Strooi het geroosterde amandelschaafsel erover.
8. Bestrooi met de blaadjes munt.
9. Besprenkel het geheel met wat honing.

En nu genieten!