Disclaimer

Bij Lon besteedt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud van deze site. Toch kan het zijn dat de informatie op de site niet (meer) geheel juist is. Het staat Bij Lon vrij op elk gewenst moment wijzigingen aan te brengen.

Bij Lon geeft geen garantie voor het door de bezoeker beoogde resultaat op basis van de in deze site verstrekte informatie. Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Het is de bezoekers van deze site niet toegestaan verstrekte (auteursrechtelijk beschermde) informatie, zonder voorafgaande toestemming van Bij Lon anders dan voor eigen gebruik op enige manier te vermenigvuldigen, te verspreiden of openbaar te maken.

Bij Lon aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit of enigerlei verband houdt met gebruik van deze site en/of met de onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen.

Deze website gebruikt \'cookies\' om websitebezoek te analyseren. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hierover meer in het privacybeleid.  privacybeleid