Over

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Madelon en mijn favoriete ruimte in huis is de keuken. Hier maak ik recepten die ik zelf heb ontwikkeld. Het liefst met groenten uit mijn eigen moestuin. Omdat ik veel vragen kreeg naar mijn recepten en hoe je zelf groenten kweekt, besloot ik deze informatie hier te delen. De recepten zijn gemakkelijk en met niet al te veel ingrediënten. Ik houd van groenten en pure producten en dit zul je zeker hier terugzien. Puur, vaak vegetarisch of plantaardig, eenvoudig en vooral lekker. Ik hoop je met mijn recepten en verhalen over de moestuin te inspireren om zelf aan de slag te gaan. Tag me vooral op social media als je een foto hebt van een van mijn recepten of als je enthousiast bent over het resultaat van je zelfgekweekte groenten! Ik vind het leuk om van je te horen.

Auteursrecht

Er zit auteursrecht op de berichten en foto’s in dit blog. Wil je verwijzen naar een bericht van Bij Lon? Je kunt dan maximaal de lead/inleiding van het bericht overnemen en verwijzen naar www.bijlon.nl.

Samenwerken

Voor mijn blog ontwikkel ik recepten en schrijf ik berichten over mijn moestuin. Ik kan ook jouw product, winkel of restaurant onder de aandacht brengen via mijn website of social media kanalen. Verder ontwikkel ik recepten en schrijf ik op verzoek artikelen die gerelateerd zijn aan lekker eten en moestuinieren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Groeten van Madelon

Bij Lon©
KvK-nummer 65582896
Mailadres

Deze website gebruikt \'cookies\' om websitebezoek te analyseren. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hierover meer in het privacybeleid.  privacybeleid