Bieslook mascarpone krieltjes

Laatst zagen jullie al een bord met asperges voorbijkomen op social media, met zalm én heerlijke krieltjes met bieslook en mascarpone. Zo lekker! Na alle leuke reacties besloot ik het recept van de krieltjes op mijn blog te delen. Dan kun jij er ook snel van genieten! Want oh…je eet je vingers erbij op.

Dit heb je nodig voor 2 personen

500 gram krieltjes met schil
wat verse bieslook
1 flinke eetlepel mascarpone
snufje kerriepoeder
zout en peper

Zo maak je de krieltjes met bieslook en mascarpone

1. Was de krielaardappelen en kook ze, zonder te schillen, in 20 minuten gaar.
2. Meng intussen de mascarpone met het kerriepoeder en breng op smaak met zout en peper.
3. Was de bieslook en snijd deze zeer fijn.
4. Giet de aardappelen af. Meng het mascarpone-mengsel door de krieltjes. Schep goed door.
5. Bestrooi met de verse bieslook en serveer bijvoorbeeld met groene asperges en gerookte zalm of gebakken zalmfilet.

Geniet ervan!