Iced amandel espresso

Daar is ie dan: een weekendrecept! Inmiddels heb ik al heel wat nieuwe recepten klaarliggen, maar met dit weer moet ik echt met deze beginnen. Want dit is een traktatie! Deze ijskoude amandel espresso dronken wij in Italië. Je koelt er lekker van af, het is zoet en je knapt er meteen weer van op. En nee, dit is geen verantwoord recept. Wel een om van te genieten! Als ik dit drink, ben ik in gedachten weer heel even terug op mijn vakantieadres. Lees maar snel verder, dan kun jij het ook maken.

Dit heb je nodig voor 1 glas Iced Amandel Espresso

1 espresso
6 ijsklontjes
3 theelepels amandelsiroop, of naar smaak (ik kocht die van Monin)

Zo maak je Iced Amandel Espresso

Doe de ijsklontjes in een glas. Giet de amandelsiroop erin en daarna de warme espresso. Roer door en serveer met een rietje.

Wil je een ander smaakje proberen? Kaneelsiroop is ook een aanrader in iced espresso!