Over

Over Bij Lon©


Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Madelon en mijn favoriete ruimte in huis is de keuken. Hier maak ik recepten die ik zelf heb ontwikkeld. Het liefst met groenten uit mijn eigen moestuin. Omdat ik veel vragen kreeg naar mijn recepten en hoe je zelf groenten kweekt, besloot ik deze informatie hier te delen. De recepten zijn gemakkelijk en met niet al te veel ingredi├źnten. Ik houd van groenten en pure producten en dit zul je zeker hier terugzien. Puur, eenvoudig en vooral lekker. Deze informatie is gratis en bedoeld om samen van te genieten. Tag me vooral op social media als je een foto hebt van een van mijn recepten of als je enthousiast bent over het resultaat van je zelf gekweekte groenten! Ik vind het leuk om van je te horen.


MadelonAuteursrecht

Er zit auteursrecht op de berichten en foto's in dit blog. Wil je verwijzen naar een bericht van Bij Lon? Je kunt dan maximaal de lead/inleiding van het bericht overnemen en verwijzen naar www.bijlon.nl.

Samenwerken

Voor mijn blog ontwikkel ik recepten en schrijf ik berichten over mijn moestuin. Ik kan ook jouw product, winkel of restaurant onder de aandacht brengen via mijn website of social media kanalen of een recept voor je ontwikkelen. Verder schrijf ik op verzoek artikelen die gerelateerd zijn aan lekker eten en moestuinieren. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. 

Gesponsord

De onderwerpen en eventuele producten die ik voor mijn blog gebruik zijn niet gesponsord, tenzij het in het artikel is vermeld. Gesponsord of ongesponsord, je krijgt altijd mijn eerlijke mening.

Persberichten, openingen, tips en presentaties

Heb je leuke onderwerpen, waarover ik kan schrijven? Wil je me een persbericht sturen? Andere leuke tips? Ik zie het graag tegemoet per e-mail.

Reacties

Wil je reageren op een onderwerp? Stuur me een e-mail of reageer via social media.


Groeten van Madelon

Bij Lon©
KvK-nummer 65582896NB Al mijn schrijven is een afspiegeling van mijn mening en beleving. Maak je een recept van deze blog of probeer je een product of restaurant uit waarover ik heb geschreven? Alles is op jouw eigen risico. Smaken en meningen verschillen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes.


Lees het artikel over Bij Lon in Stadstuinieren Magazine!