
Geniet van dit makkelijke, smakelijke en ook decoratieve voorgerecht. Van de avocado maak je knoflooksaus en je serveert de garnalen in de lege avocadoschil. Weinig moeite, groots resultaat.
Dit heb je nodig voor 2 personen
100 gram cocktailgarnalen (gekookt en gepeld)
1 rijpe avocado
1 teentje knoflook, uitgeperst
3 eetlepels olijfolie
scheutje verse sinaasappelsap
wat verse koriander naar smaak
zout en peper
Verder nodig: staafmixer
Zo maak je Garnalen met Avocado-Knoflooksaus
1. Spoel de garnalen even onder de koude kraan en laat uitlekken in een zeef.
2. Snijd de avocado over de lengte rondom in tot op de pit en draai de helften van elkaar. Verwijder de pit.
3. Schep het vruchtvlees uit de avocado en doe het in een maatbeker. Voeg de olijfolie toe, het scheutje sinaasappelsap en pureer tot een gladde massa, met de staafmixer.
4. Roer de uitgeperste knoflook door het mengsel en breng het op smaak met zout en peper.
5. Vul de avocado-helften met de garnalen. Lepel de avocado-knoflooksaus erover en garneer met wat verse koriander. Geniet ervan!