4x Maaltijdsalade

Ben jij ook zo gek op maaltijdsalades? Het is zo lekker makkelijk en snel. Dus ideaal als je niet veel zin hebt om lang in de keuken te staan. Blijf je steeds een beetje hangen bij hetzelfde recept? Dan is het tijd voor wat inspiratie. Welke maaltijdsalade ga jij snel eens maken?


Deze maaltijdsalade is ook ideaal om mee te nemen naar je werk. De combinatie van feta, doperwten en munt is heerlijk. Zorg wel dat je de dressing en feta apart verpakt, zodat de spinazie knapperig blijft. Of eet deze salade thuis als lichte maaltijd. Je zit lekker snel aan tafel. Klik op de foto voor het recept.

Salade van doperwten, munt en feta

Couscoussalade met Gerookte Kip

Couscoussalade is heerlijk voor een zomerse dag. Met de zelfgemaakte knoflooksaus uit dit recept maak je het helemaal af. Dat is genieten! Klik op de foto voor het recept.

Couscoussalade met gerookte kip

Mexicaanse Maaltijdsalade

Mexicaanse Maaltijdsalade is een snel en makkelijk recept. Je hoeft niet te koken, alleen maar te snijden en te mengen. Heerlijk, toch? Klik op de foto voor het recept.

Mexicaanse maaltijdsalade

Quinoasalade (vegan)

Quinoasalade is perfect voor bij de BBQ. Of eet het als hoofdgerecht. Heerlijk voor een prachtige dag en lekker fris van smaak. Klik op de foto voor het recept.

Quinoasalade vegan