Smoothie Bowl Blauwe Bes

Als ontbijt maak ik graag een Smoothie Bowl Blauwe Bes. Het is mijn favoriet op dit moment. Natuurlijk is het weer super eenvoudig om te maken, want ik ben 's morgens vroeg eigenlijk nooit in de stemming voor dingen die ook maar een beetje ingewikkeld lijken. Je hebt maar 3 ingredi├źnten nodig. Na het eten van mijn overheerlijke en verantwoorde ontbijtje ben ik weer het zonnetje in huis. Nou ja... na een kop koffie dan.

Smoothie bowl blauwe bes

Dit heb je nodig voor 1 Smoothie Bowl Blauwe Bes

100 ml magere yoghurt (of plantaardige yoghurt)
1 banaan
handje blauwe bessen uit de diepvries

Zo maak je de Smoothie Bowl

1. Doe de yoghurt in een kom of maatbeker, samen met de gepelde banaan. Pureer met een staafmixer tot een gladde massa.
2. Giet de yoghurt met banaan in een kom en verdeel er een handje blauwe bessen over uit de diepvries.
3. In de tussentijd kun je je koffie maken, dat doe ik tenminste of het wordt voor mij gemaakt (nog beter), terwijl de blauwe bessen in de yoghurt met banaan ontdooien. Roer het even door en geniet van het gemarmerde effect van de blauwe bessen in de yoghurt met banaan. Het heeft niets meer nodig, het is al zoet door de banaan. Geniet ervan!

Misschien vind je dit ook lekker:

Granola met Speculaaskruiden

Granola met speculaaskruiden