Plantforce Magnesium Poeder

 Al een tijdje gebruik ik Plantforce Magnesium Poeder. Ik ben absoluut een fan van dit product. Het is natuurlijk en bevat geen vulstoffen. Verder vind ik deze poedervorm ontzettend handig, want zo kan ik het beter doseren. 

Magnesiumpoeder

Voorheen had ik behoorlijk wat last van mijn spieren, daarom besloot ik magnesium te gaan slikken. Mij helpt het enorm goed en daarom wil ik dit ook blijven doen. Plent vroeg mij of ik de magnesium van Plantforce eens uit wilde proberen. Dat wilde ik wel, want het is natuurlijk en in poedervorm. 

Magnesiumpoeder zonder vulstoffen
Het poeder bestaat uit magnesiumcarbonaat en citroenzuur. Wanneer het poeder wordt gemengd met water, ontstaat ionisch magnesiumcitraat wat goed opneembaar zou zijn. Op het product staat precies de aanbevolen dagelijkse dosering en deze mag je niet overschrijden. Je kunt het poeder met koud water of gekookt water mengen. Ik gebruik een scheut gekookt water, dan gaat het bruisen en lost het poeder op. Daarna vul ik het aan met koud water en drink ik het op. Gebruik je alleen koud water, dan duurt het langer voordat het poeder is opgelost. Zelf gebruik ik trouwens minder magnesium dan de dagelijkse aanbevolen dosering. Daarom vind ik het ook zo handig dat je het zo makkelijk kunt doseren. 

Naturel of Passievruchtensmaak
Het magnesiumdrankje dat ontstaat smaakt heel licht naar citroen. Ben je gek op  smaakjes, dan is er ook nog de variant met passievruchtsmaak. Deze heb ik onlangs ook geprobeerd en het smaakt goed. Alleen heb ik niet altijd zin in een zoet smaakje (stevia) in de vroege ochtend. Dit is dan ook persoonlijk. Mijn voorkeur is de Magnesium Natural Poeder, die met een zeer lichte citroensmaak.

Meer informatie over Plantforce Magnesium Poeder
Als jij magnesium slikt en je bent klaar met vulstoffen of je wilt de magnesium beter kunnen doseren? Dan kan ik je Plantforce Magnesium Poeder van harte aanbevelen. Meer informatie vind je hier

Voedingssuplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerd voedingspatroon. Neem voor meer informatie contact op met Plent

Dit is een nieuwe rubriek op mijn blog, waar ik producten onder de aandacht breng die ik zelf graag gebruik. Ik heb een samenwerking met Plent, maar geef altijd mijn ongezouten mening.