Recepten met Chocolade

Als je mij op instagram stories volgt, zag je me laatst genieten van een stuk overheerlijke chocolade. Je kunt er soms zo'n trek in hebben. Zo af en toe kan ik dit zeer waarderen. Misschien snak jij ook wel naar chocola en heb je zin om er iets mee te maken. Daarom zet ik hier een aantal recepten met chocolade voor je op een rij. Leuke inspiratie voor het weekend. Geniet!
Aangezien je deze zomer gerust herfst kunt noemen, kun je wat mij betreft zonder gêne aan de warme chocolademelk. Trouwens, een van mijn beste vriendinnen heeft nooit een reden om geen chocolademelk te drinken. Al vallen de mussen van het dak! Probeer eens deze variant chocolademelk van witte chocolade.   

Witte chocolademelk

Choco Fudge met Pinda en Zeezout

Deze fudge is heerlijk en lactosevrij. Het is niet vegan, omdat ik honing heb gebruikt in dit recept. Dit kun je natuurlijk vervangen door bijvoorbeeld agavesiroop. Begin er maar niet aan, want het is veel te lekker.

Choco fudge met pinda en zeezout

Amandelrotsjes met Zeezout

Weer de combi van chocolade en zeezout. Ik hou er van. Je hebt maar drie ingrediënten nodig. Super simpel en gewoonweg heerlijk.

Amandelrotsjes met zeezout

Chocoladetaart uit 'Sweet'

Als je nu helemaal los wilt gaan, dan is dit er een om te onthouden. De chocoladetaart uit Sweet is een en al chocolade. Machtig lekker.

Chocoladetaart uit sweet

Chocoladepudding

Dit is een droom van chocolade, die je graag werkelijkheid wilt laten worden. Haal snel de ingrediënten in huis, duik de keuken in en geniet later van een heerlijk glaasje hemelse chocolade.

Chocoladepudding