Plantforce Synergy Protein

Al een tijdje was ik op zoek naar een plantaardig proteïnepoeder, waar alleen ingrediënten in zitten waar ik achter sta. Ik kocht drie smaken proteïnepoeder en één naturel, van plantaardige RAW eiwitten. Over dit product ben ik enthousiast, dus ik wil er graag over vertellen.

Plantforce synergy protein

Na het sporten maak ik graag een smoothie en daar voeg ik dan een schepje proteïnepoeder aan toe. Niet altijd, hoor. Alleen als ik denk dat het echt nodig is en ik die dag niet veel eiwitten heb gegeten, of als ik een snellere spieropbouw wil. Nu ik weer flink aan het sporten ben, vind ik het erg fijn om dit product regelmatig te gebruiken. Je kunt ook met dit eiwitpoeder bakken, iets wat ik binnenkort eens ga proberen.

Plantaardige eiwitten

Plantforce Synergy Protein is beschikbaar in 3 smaken (natuurlijke aroma's vanilla, chocolate, berry) en een naturel proteïne poeder. De smaakvarianten zijn gezoet met stevioglycosiden, beter bekend als 'stevia'. Houd je niet van deze zoetstof en ook niet van een aroma, dan kun je voor naturel gaan. Deze is bovendien ongezoet. De basis, het proteïnepoeder, bestaat uit erwten proteïne, hennep proteïne en bruine rijst proteïne. Dit is het, er zit niets anders in dan deze natuurlijke eiwitten. En dat vind ik wel zo fijn.

Plantforce Synergy Protein is verkrijgbaar bij Plent 

Voedingssuplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerd voedingspatroon. Neem voor meer informatie contact op met Plent.

Dit is een nieuwe rubriek op mijn blog, waar ik producten onder de aandacht breng die ik zelf graag gebruik. Ik heb een samenwerking met Plent, maar geef altijd mijn ongezouten mening.