Bieslook-Roomkaas

Vroeger, als ik ging winkelen met een vriendin of met mijn moeder, at ik als lunch graag een broodje bieslook-roomkaas van de V&D. Heerlijk vond ik dat altijd en ik nam er ook een grote cappuccino bij. Laatst moest ik weer denken aan dat heerlijke broodje, terwijl ik in de moestuin naar mijn bieslook keek. Ik oogstte wat bieslook en nam het mee naar huis. Thuis aangekomen, maakte ik een heerlijk broodje Bieslook-Roomkaas en ik heb ervan genoten.


Bieslook-roomkaas

Terwijl ik dit heerlijke broodje at, kreeg ik allerlei leuke herinneringen. Zo bijzonder hoe dat werkt met smaken en geuren, gekoppeld aan je verleden. Misschien kocht jij ook graag zo'n broodje bieslook-roomkaas bij de V&D en heb je er nu heel veel zin in na mijn korte broodjesverhaal. Dan kun je het vanaf nu mooi zelf maken, want hier volgt het super makkelijke recept. Enne... als je het maakt, maak even een foto en tag me via Instagram of Facebook. Vind ik zo leuk om te zien!

Dit heb je nodig voor ongeveer 200 gram Bieslook-Roomkaas

200 gram roomkaas
14 gram gewassen en gesneden bieslook
grote snuf versgemalen zwarte peper (echt lekker veel)
klein snufje knoflookpoeder


Zo maak je Bieslook-Roomkaas

Meng alles door elkaar en klaar. Simpel toch? Bewaar het in een afgesloten bakje in de koelkast. Het is beperkt houdbaar.


Bekijk meer lekkere lunchrecepten

Terug naar de homepage