Nationale Week Zonder Vlees

Van 8 t/m 14 maart is het de Nationale Week Zonder Vlees. Daarom breng ik deze week mijn vegetarische recepten onder de aandacht. Zelf eet ik normaal gesproken ongeveer 3 keer per week vlees of vis en de rest vegetarisch. Dat bevalt me heel goed. Om je te inspireren heb ik een Weekmenu Vegetarische Recepten voor je klaargezet.  


Doe mee aan de Nationale Week Zonder VleesMaandag: Pasta met Portobello en Blauwaderkaas

Deze pasta met Portobello en Blauwaderkaas is zoooo makkelijk te maken. De kaas is namelijk je saus. Rucolasla erbij en klaar.


Deze chili is makkelijk en het zit vol goede voedingsstoffen. Heerlijk en ook nog eens slank. Lekker met rijst.


Geen rijst, maar bloemkool als basis voor je nasi. Dat is verrassend lekker en heel makkelijk. Heerlijk met een gebakken ei.


Donderdag: Puntpaprika-Linzensoep

Een lekkere, stevige soep en een makkelijke maaltijd bovendien. Je hebt het in een handomdraai op tafel staan.


Deze burger van Pulled Oats smaakt heerlijk op een Italiaanse bol. Een lekker verwengerecht voor de vrijdag.


Tijd voor nog meer comfort food. Het is tenslotte weekend. Deze risotto is lekker makkelijk en verwarmend. 


Als je deze pizza eet, dan spring je gewoon een gat in de lucht. Dat deed ik in ieder geval toen ik het resultaat van mijn nieuwste pizza proefde. Wil jij ook zo'n lekkere pizza maken inclusief vegan knoflooksaus? Het is heel makkelijk!