5 Recepten met Pompoen

Het is herfst en daar hoort pompoen bij. Daarom heb ik 5 pompoenrecepten voor je op een rij gezet. Ook handig als je Halloween viert. Na het uithollen en bewerken van pompoenen kun je meteen iets lekkers maken.

Pompoenrecepten


ROMIGE POMPOENSOEP

De eerste pompoensoep van dit jaar is bij ons thuis een feit. Romig, vol smaak door de salie en natuurlijk heerlijk hartig. 

> Naar het recept

Pompoensoep


FUSILLI MET POMPOEN EN SPEK

Fusilli met Pompoen is overheerlijke comfort food, terwijl je ongemerkt per persoon wel een halve pompoen naar binnen werkt. Dat is weer mooi meegenomen. Het smaakt zoet door de pompoen en zout door het spek. Mmmm...dat is een gewilde combi. Probeer het maar. 

>Naar het recept

Pasta met pompoen en spek


PUMPKIN SPICE LATTE

Pumpkin Spice Latte zelf maken? Dat kan natuurlijk. Het is zo'n heerlijk verwarmend herfstdrankje. Verwen jezelf en/of een ander met deze speciale koffie. Kaarsjes aan, met een goed boek op de bank en genieten van dit drankje.

> Naar het recept

Koffie met pompoen


BORANI VAN POMPOEN EN POMELO, UIT DE GASTVRIJE KEUKEN VAN HET MIDDEN-OOSTEN

Dit is een aangenaam verrassende smaakcombinatie. Ik heb ervan gesmuld en het is heel makkelijk om te maken. Het ziet er ook nog eens feestelijk uit. Probeer het snel!

>Naar het recept

Pompoen met citrus of grapefruit


PENNE MET POMPOEN EN GEITENKAAS

Wat fijn dat er pompoenen zijn. Je kunt er eindeloos mee variëren. Deze keer gecombineerd met pasta en geitenkaas. Makkelijk en lekker.

>Naar het recept

Pasta Pompoen en Geitenkaas