Plantaardige Bosbessen Proteïne Smoothie

Deze smoothie bosbessen is volledig plantaardig en ik vind het erg lekker. Je krijgt er snel weer energie van. Alleen als ik zwaar gesport heb en ik niet aan voldoende dagelijkse eiwitten kom uit mijn voeding, pak ik weleens de bus met proteïne poeder uit de kast. Zo vult de smoothie ook nog eens extra goed. Voeg je liever geen eiwitpoeder toe dan laat je het gewoon achterwege. Haal je blender maar tevoorschijn en geniet van deze overheerlijke smoothie.

Plantaardige Bosbessen Proteïne Smoothie


Dit heb je nodig voor 2 glazen

2 bananen, gepeld
2 tot 3 handjes blauwe bessen/bosbessen uit de diepvries
300 ml havermelk
snufje kaneel naar smaak
eventueel 1 maatschep plantaardig eiwitpoeder 
(Ik gebruik de bio erwten proteïne van Matisson. Dit is geen reclame, dit is een gekocht product.)

Zo maak je het

Doe alles in de blender, totdat het een egale massa is. Schenk in de glazen en geniet.


Terug naar de homepage