Bieten-Geitenkaasmedaillons

Een chique voorgerecht, met hele gangbare ingrediënten. De combi van bieten en geitenkaas is natuurlijk heel bekend. Zo eet je ze weer eens op een hele andere manier. Leuk om straks met Pasen te maken, of lekker in het weekend.

Bieten-Geitenkaasmedaillons



Dit heb je nodig voor 4 Bieten-Geitenkaasmedaillons

4 plakjes zachte, verse geitenkaas (degene die al in plakjes in de verpakking zit)
8 dunne plakjes gekookte, geschilde, rode biet (gesneden met een mandoline)
1 flinke theelepel vloeibare honing
1 flinke theelepel Franse mosterd
wat gedroogde dille
handje gewassen rucola 
wat gehakte, geroosterde, hazelnoten


Zo maak je Bieten-Geitenkaasmedaillons

1. Leg de rucola op een bord.
2. Meng honing, mosterd en dille door elkaar. Besmeer hier één kant van de geitenkaasjes mee.
3. Voorzie de geitenkaasjes, aan elke kant, van een plakje gare biet.
4. Leg op het bord met rucola en bestrooi met wat gehakte, geroosterde, hazelnoten.



Misschien vind je dit ook lekker:

Pittige knoflookgarnalen op zeewier