Mexicaanse Maaltijdsalade
Nu het weer iets warmer wordt buiten, krijg ik weer zin in salades. Deze Mexicaanse Maaltijdsalade is een snel en makkelijk recept. Je hoeft niet te koken, alleen maar te snijden en te mengen. Heerlijk, toch?
230 gram gare maïs (uitlekgewicht), uit blik of pot
150 gram gerookte (bio) kipfilet
2 puntpaprika's gewassen en in kleine stukken gesneden
2 bosuien, gewassen en in ringen gesneden
4 eetlepels chilisaus
naturel tortillachips en wat fijngesneden, gewassen, verse koriander
2. Meng alle ingrediënten, behalve de tortillachips, in een schaal goed door elkaar.
3. Bestrooi de salade met tortillachips. Je kunt het er ook over verkruimelen, dat eet makkelijker. Eet smakelijk!
Misschien vind je dit ook lekker:
Meer recepten vind je hier, in het Bij Lon Receptenregister!
Dit heb je nodig voor ongeveer 3 personen
200 gram gare rode en bruine bonenmix (uitlekgewicht), uit een zak, blik of pot230 gram gare maïs (uitlekgewicht), uit blik of pot
150 gram gerookte (bio) kipfilet
2 puntpaprika's gewassen en in kleine stukken gesneden
2 bosuien, gewassen en in ringen gesneden
4 eetlepels chilisaus
naturel tortillachips en wat fijngesneden, gewassen, verse koriander
Zo maak je Mexicaanse Maaltijdsalade
1. Snijd de kipfilet in stukjes.2. Meng alle ingrediënten, behalve de tortillachips, in een schaal goed door elkaar.
3. Bestrooi de salade met tortillachips. Je kunt het er ook over verkruimelen, dat eet makkelijker. Eet smakelijk!
Misschien vind je dit ook lekker:
Garnalen met Avocado-Knoflooksaus |