Populairste recepten van 2017

Een nieuw jaar en binnenkort weer nieuwe recepten en tuinberichten op Bij Lon Blog. Eerst blikken we nog even terug. Ben jij ook benieuwd naar het meest populaire recept van afgelopen jaar? Welk tuinbericht trok jullie aandacht? En welk recept vonden jullie in december interessant?

 https://bijlon.blogspot.nl/2018/01/populairste-recepten-van-2017.html
 



De absolute winnaar van afgelopen jaar is Pittige Bami met Garnalen. Een snel recept, met sterke smaken. Dit gerecht zetten wij in 2018 weer lekker vaak op tafel.




Op nummer 2 staat een tuinbericht. Veel mensen hadden afgelopen jaar interesse in het kweken van hun eigen knoflook! Leuk en eenvoudig om te doen.


 

Nummer 3 is geworden: Verse Tomatensoep! Heel makkelijk om te maken. Zomer en winter populair. Mijn nicht maakt dit recept heel regelmatig, liet ze laatst weten. Altijd leuk om te horen. Wil jij ook doorgeven over welk recept jij enthousiast bent? Laat een reactie achter onder het betreffende blogbericht, of maak een foto van het gerecht en "tag" Bij Lon via Social Media. Superleuk!


 

Op nummer 4 staat Broodje Pulled Chicken. Dit recept verscheen pas vanaf 20 oktober op de blog en heeft de Bloemkoolschotel met Kip en Satésaus verslagen! 
 


In de maand december hebben jullie het recept voor Paprikasoep het meest bezocht. Een zoet-zure soep, afgemaakt met een beetje room.



 

Bedankt voor het afgelopen jaar, waarin jullie veelvuldig de website van Bij Lon hebben bezocht. Ik vind het ontzettend fijn om jullie te mogen inspireren. De periode waarin wij - en misschien ook jullie - het iets rustiger aan deden is (bijna) voorbij. We hebben genoten van de feestdagen. Zelf ben ik weer helemaal opgeladen en zit vol inspiratie op eetgebied. Nieuwe recepten zijn weer in de maak en ik hoop dat jullie er ook dit jaar lekker van zullen genieten! 

Wil je meer recepten bekijken? Bezoek hier het Bij Lon Receptenregister!