5x Herfstgerecht

Heb jij zin in herfstige smaken? Wij denken dan aan peer, noten, pompoen, paddenstoelen en stoofvlees. Sterke smaken of gerechten waar je een lekker huiselijk gevoel van krijgt. We zetten 5 recepten voor je op een rij. Laat je inspireren. Misschien zit er wel iets lekkers voor je bij.

Perensalade met Blauwaderkaas en Walnoten
Een echte smaakexplosie. Dat is deze salade van peer, blauwaderkaas en walnoten. Geschikt als bijgerecht voor een heerlijk extra hapje. Lees verder!

Kastanjechampignonschotel
Kastanjechampignons vinden wij lekkerder dan "gewone" champignons. Er zit gewoon meer smaak aan. Ideaal voor een vegetarische ovenschotel. Lekker van genieten en dan kun je er weer even tegen. Lees verder!

Beef Guinness Pie
Soms is het tijd voor iets lekkers. Iets heel lekkers. En dat kost soms net iets meer tijd. Met een slimme planning kun je dit zelfs op een doordeweekse dag eten. Want ohhh...dit is echt genieten! Lees verder!

Penne met Pompoen en Geitenkaas
Wat fijn dat er pompoenen zijn. Je kunt er eindeloos mee variëren. Deze keer gecombineerd met pasta en geitenkaas. Geniet ervan! Lees verder!

Tagliatelle met Kip in Champignon-Roomsaus
Dit is echt comfort food. Iets wat je waarschijnlijk niet al te vaak moet eten, want het is verre van slank. Een ideaal verwenrecept voor het weekend dus! Zeker als het buiten herfstig is. Lees verder! 

Meer recepten bekijken? Klik hier om naar ons receptenregister te gaan!   

Wist je trouwens dat je onze recepten kunt bewaren via Pinterest? Kijk onderaan elk blogbericht en deel het recept via de Pinterest-button.