4x Spaghetti

Ben jij toe aan comfort food? Spaghetti is dan zeker geschikt! Wij zetten 4 recepten voor je op een rij. Wie weet zit er wel iets lekkers voor je bij!

4 spaghetti-recepten

 
Spaghetti Carbonara
Dit recept gebruikt mijn moeder al jaren voor haar spaghetti carbonara. Ze heeft het gekregen van mijn tante. Zij was op een dag in Italië en had in een restaurant zó lekker gegeten, dat ze de kok naar het recept vroeg. Nu maak ik het zelf ook. Net als mijn moeder bereid ik dit gerecht af en toe, want het is nogal (ahum...enorm) vet. Maar wel heeeeel erg lekker. Lees verder!

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese is zo'n gerecht waar je me altijd blij mee kunt maken. Mits het veel verse ingrediënten bevat. Dit is mijn versie van Spaghetti Bolognese. Een lekker makkelijk gerecht om van te genieten. Comfort food op zijn best, wat mij betreft. Lees verder!


Vega Spaghetti Bolognese

Nu weet ik niet wat ik lekkerder vind, spaghetti bolognese of vega spaghetti bolognese. Ze zijn allebei heerlijk en heel anders. Je zult blij verrast zijn door de volle smaak van deze vega spaghetti bolognese. Het staat ook super snel op tafel. Lees verder!


Spaghetti Wortelsaus en Kastanjechampignons

Spaghetti met wortelsaus, in plaats van tomatensaus. Zoet en hartig tegelijk, met een snufje nootmuskaat. Lees verder!

In het Bij Lon Receptenregister vind je nog veel meer pastagerechten. Neem snel een kijkje!