Weekje Vega

Wil je een keer een weekje vega eten maar weet je niet waar je moet beginnen? Heel logisch, want je bent misschien gewend om in maaltijden met vlees te denken. Vegetarisch eten is heel lekker. Je wordt er super creatief van met koken én je ontdekt nieuwe smaken. Weten hoe dit bevalt? Doe een weekje vega! We hebben alvast een menu voor je klaargezet. Veel plezier en geniet ervan!

https://bijlon.blogspot.nl/2017/09/weekje-vega.htmlMaandag:
Vega Spaghetti Bolognese
Je zult blij verrast zijn door de volle smaak van deze vega spaghetti bolognese. Het staat ook super snel op tafel. Lees verder!
 


Dinsdag:
Vega Wraps met Avocadosaus
Tijd voor een pittige zomerwrap met knoflooksaus, gemaakt van avocado. De gierst zorgt voor een stevige vulling die goed gekruid is. Een wrap zonder vlees, vol van smaak. Lees verder!

Woensdag:
Zoete Aardappel-Preisoep
Voor een makkelijke en gezonde maaltijd. Heel handig als je geen zin hebt om uitgebreid te koken. Dan maak je gewoon een pan van deze heerlijke, dikke, maaltijdsoep. Lees verder!

Donderdag
Tempeh-Satéschotel
Heb je weleens Tempeh gegeten? Dan moet je dat snel eens proberen. Nee, het is niet alleen voor vegetariërs. Het is gewoon heerlijk. Lees verder!


Vrijdag:
Gevouwen Omelet met Courgette en Parmezaanse Kaas
Zo eenvoudig en zóoo lekker. Gesmolten Parmezaanse kaas, gegrilde courgette en Provençaalse kruiden in een omelet. Lees verder! 

Zaterdag:
Champignonragout met Eekhoorntjesbrood en Prei 
Ragout, daar zijn veel mensen gek op. Vandaag maken we zelf ragout, van champignons, eekhoorntjesbrood en prei. Lees verder!

Zondag:
Chili sin Carne met Avocado
Deze chili is makkelijk en het zit vol goede voedingsstoffen. Lekker en ook nog eens slank. Je kunt er rijst bij eten, maar het hoeft niet. Lees verder!Meer recepten bekijken?

Volg je ons al op Insta? Voor meer achtergrondinfo en inspiratie.