Hapje eten in Amersfoort; Brasserie Dichtbij

Wil je graag een hapje eten in Amersfoort? Dan kunnen wij Brasserie Dichtbij aanbevelen. Lekker na een dagje winkelen of voordat je bijvoorbeeld naar de bios gaat.

Eettip in Amersfoort: Brasserie DichtbijJe kunt niet zo goed naar binnen kijken bij dit restaurant, dus we waren erg benieuwd hoe het eruit zou zien. De sfeer is uitstekend. De kaart is niet te groot en er zijn wisselende weekmenu's. Het was er aardig druk. Lunchen kun je hier trouwens ook.

Brasserie Dichtbij gaat duidelijk voor kwaliteit en een redelijke prijs

De kwaliteit van het eten is heel goed. Bij je gerecht krijg je frites en salade. Zelf had ik voor een aardig zwaar hoofdgerecht gekozen: de Schnitzel met Brie. Die was erg lekker, ik kreeg het alleen niet helemaal op. Mijn vriend had de Kalfsribeye met Champignon-Pepersaus. Dat viel ook in de smaak. Vooraf at ik de Carpaccio met Pesto, Truffelmayo, Parmezaanse kaas en Pijnboompitten. Heerlijk. Mijn tafelgenoot koos voor de Zalm op Toast en Kruidenkaas. 

Je loopt met een goed gevoel naar buiten

De bediening van Brasserie Dichtbij is prettig en je loopt na het eten dan ook met een "ik heb net heel gezellig en lekker gegeten"-gevoel naar buiten. Maar niet voordat je de desserts hebt gezien natuurlijk. Helaas kon ik niets meer op en koos ik voor een speciale koffie, de Heavenly Hazel. Ook lekker. 

Een plek om zeker snel weer naartoe te gaan

Onze indruk was goed. Het is echt een plek om even een hapje te eten en de gerechten op de kaart zijn niet erg apart, maar wel heel goed van kwaliteit. Een absolute aanrader dus! Wij komen hier zeker terug.

Wil jij hier ook eten? Je vindt Brasserie Dichtbij aan de Arnhemsestraat 27 in Amersfoort. Bekijk snel de website!

Meer eettips bekijken in Amersfoort en omgeving? Lees verder.

Volg je ons al op Instagram?


Wij plaatsen alleen tips voor restaurants waar wij echt enthousiast over zijn.