Geroerbakte Mediterrane Courgette
Als je veel courgette in de moestuin hebt, ga je vanzelf experimenteren. We hebben weer een nieuw recept voor je. Dit bijgerecht is zó eenvoudig en zó lekker! Het staat in een handomdraai op tafel. Geniet van deze volle, mediterrane smaken.
2 zongedroogde tomaten, in kleine stukjes gesneden (de gedroogde soort zonder olie, die in een zakje zit)
2 theelepels provençaalse kruiden
1 teen knoflook, gepeld en in kleine stukjes gesneden
zout en peper
geraspte parmezaanse kaas naar smaak
olijfolie
2. Bak de courgette in wat olijfolie, totdat het zacht begint te worden. Dit duurt maar een paar minuten.
3. Voeg de provençaalse kruiden, knoflook en zongedroogde tomaat toe. Bak al roerend even mee.
4. Breng de courgette op smaak met zout, peper en strooi er wat geraspte parmezaanse kaas over. Eet smakelijk!
Misschien vind je dit ook lekker:
Meer recepten bekijken?
Volg je ons al op Instagram?
Wat heb je nodig voor 2 personen?
1 courgette2 zongedroogde tomaten, in kleine stukjes gesneden (de gedroogde soort zonder olie, die in een zakje zit)
2 theelepels provençaalse kruiden
1 teen knoflook, gepeld en in kleine stukjes gesneden
zout en peper
geraspte parmezaanse kaas naar smaak
olijfolie
Hoe maak je Geroerbakte Courgette Met Kruiden en Zongedroogde Tomaat?
1. Was de courgette, snijd in de lengte doormidden. Snijd de helften in dunne plakjes.2. Bak de courgette in wat olijfolie, totdat het zacht begint te worden. Dit duurt maar een paar minuten.
3. Voeg de provençaalse kruiden, knoflook en zongedroogde tomaat toe. Bak al roerend even mee.
4. Breng de courgette op smaak met zout, peper en strooi er wat geraspte parmezaanse kaas over. Eet smakelijk!
Misschien vind je dit ook lekker:
Courgettepannenkoekjes |
Volg je ons al op Instagram?