Fruitsalade met Sinaasappeldressing
Eenvoud is vaak heerlijk. Zoals deze fruitsalade, die zó op tafel staat. Lekker als ontbijt, maar ook tussendoor. Kun jij ook bijna niet wachten om het klaar te maken? Bij mij loopt het water alweer in de mond bij het zien van deze foto.
1 appel, gewassen
handje frambozen, gewassen
handje blauwe bessen, gewassen
4 eetlepels yoghurt
1 eetlepel geraspte (gedroogde) kokos
2. Meng al het fruit door elkaar, samen met 2/3 van de sinaasappelrasp.
3. Giet het sinaasappelsap erover.
4. Verdeel het fruit over 2 bakjes en lepel er 2 eetlepels yoghurt over.
5. Bestrooi met de overgebleven stukjes sinaasappelrasp en wat geraspte kokos.
Misschien vind je dit ook lekker:
Meer lekkere recepten vind je in ons receptenregister!
Volg je ons ook al op Instagram?
Fruitsalade met Sinaasappeldressing |
Wat heb je nodig voor 2 personen?
rasp en sap van 1 schoongeboende bio handsinaasappel (bio, omdat de schil onbehandeld moet zijn voor het eten van de rasp)1 appel, gewassen
handje frambozen, gewassen
handje blauwe bessen, gewassen
4 eetlepels yoghurt
1 eetlepel geraspte (gedroogde) kokos
Hoe maak je Fruitsalade met Sinaasappeldressing?
1. Snijd de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de vrucht in stukken.2. Meng al het fruit door elkaar, samen met 2/3 van de sinaasappelrasp.
3. Giet het sinaasappelsap erover.
4. Verdeel het fruit over 2 bakjes en lepel er 2 eetlepels yoghurt over.
5. Bestrooi met de overgebleven stukjes sinaasappelrasp en wat geraspte kokos.
Misschien vind je dit ook lekker:
![]() |
Aardbeienpudding met Chiazaad |
Volg je ons ook al op Instagram?