6x Salade

Soms kun je zo'n zin hebben in een frisse salade! Heb jij hier ook trek in? Wij zetten 6 saladerecepten voor je op een rij. Misschien zit er wel iets voor je bij.

https://bijlon.blogspot.nl/2017/05/6x-salade.htmlhttps://bijlon.blogspot.nl/2016/08/quinoasalade-voor-een-warme-zomerdag.html
Quinoasalade
Deze quinoasalade eet je als hoofdgerecht en als het straks wat warmer wordt, is het ook perfect voor bij de BBQ. Lees verder!

https://bijlon.blogspot.nl/2017/04/salade-van-doperwten-munt-en-feta.html
Salade van Doperwten, Munt en Feta
Een maaltijdsalade, die ook ideaal is om mee te nemen naar je werk. De combinatie van feta, doperwten en munt is heerlijk. Lees verder!
https://bijlon.blogspot.nl/2017/02/zoete-worteltagliatelle-salade.htmlZoete Worteltagliatelle-salade
Zet eens wat meer groenten op tafel, bijvoorbeeld een salade als extra bijgerecht. Deze wortelsalade is zoet en smaakt naar warme specerijen, zoals komijn en kaneel. Bovendien kost het weinig tijd om te maken.
Lees verder! 


https://bijlon.blogspot.nl/2016/08/sperziebonensalade.html
Sperziebonensalade
Even een sperziebonensalade in elkaar flansen? Dat heb je zo gedaan. Met wat stokbrood en kruidenboter erbij maak je er een makkelijk hoofdgerecht van. Lees verder!https://bijlon.blogspot.nl/2016/06/eigenwijze-tzatziki.html
Eigenwijze Tzatziki
Deze tzatziki is eigenwijs, omdat de komkommer niet geraspt is. Je eet dit dan ook als salade. Het is een heerlijk fris bijgerecht. Lees verder!


https://bijlon.blogspot.nl/2017/04/couscoussalade-met-gerookte-kip.html
Couscoussalade met Gerookte Kip
Zin in een maaltijdsalade? Wij maakten Couscoussalade met Gerookte Kip. Een heerlijke, zomerse, maaltijd. Ga jij hier ook snel van genieten? Lees verder!
Op zoek naar meer lekkere recepten? Kijk snel in ons receptenregister!

Volg je ons al op Instagram? Voor nog meer inspiratie.