Wrap Kip met Mangochutney en Spek
Een wrap met kipfilet, mangochutney en spek. De combinatie van zoet en zout in één gerecht, vinden wij heerlijk. Ideaal voor de lunch of een keer een snelle maaltijd.
100 gram (bio) kipfilet, de gare plakjes voor op brood
2 tot 3 plakjes ontbijtspek
mangochutney (wij gebruiken hiervoor mangochutney van het merk Patak's)
handje rucola, gewassen
Smeer een laagje mangochutney op een tortilla. Verdeel de plakjes kipfilet over de tortilla. Hierop verkruimel je de plakjes ontbijtspek. Dan strooi je er een handje rucola op en rol je de tortilla op.
Dat is alles. Eet smakelijk!
Of kijk snel in ons receptenregister voor nog meer inspiratie!
Wrap Kip met Mangochutney en Spek |
Wat heb je nodig voor 1 persoon?
1 tortilla100 gram (bio) kipfilet, de gare plakjes voor op brood
2 tot 3 plakjes ontbijtspek
mangochutney (wij gebruiken hiervoor mangochutney van het merk Patak's)
handje rucola, gewassen
Hoe maak je de Wrap Kip met Mangochutney en Spek?
Bak de plakjes spek in een pan, zonder vet of olie, goudbruin en knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.Smeer een laagje mangochutney op een tortilla. Verdeel de plakjes kipfilet over de tortilla. Hierop verkruimel je de plakjes ontbijtspek. Dan strooi je er een handje rucola op en rol je de tortilla op.
Dat is alles. Eet smakelijk!
Misschien vind je dit ook lekker:
Snelle Zalmrol met KruidenkaasOf kijk snel in ons receptenregister voor nog meer inspiratie!