BijLonTip Amersfoort: SEM

Bij Lon is altijd op zoek naar leuke en lekkere restaurants en winkels. We hebben weer een tip voor je. Heb je vrij deze week? Wil je bovendien een beetje rustig aan doen met eten, maar wel een keer lekker buiten de deur lunchen? Dan moet je bij SEM zijn in Amersfoort

BijLonTip Amersfoort: SEMWij houden van balans

Nee, wij eten zeker niet alleen maar gezond, maar willen wel dat we gezond blijven. Daarom houden wij van balans. Soms eten we wat meer en ook minder "goed". Daar genieten we enorm van. Daarna is het ook weer heel lekker om je wat fitter te voelen, door gezonder te eten. En dat hoeft echt niet minder lekker te zijn dan "slecht".


Gezond lunchen in Amersfoort

Maar waar kun je nu gezond uit lunchen? Juist...bij SEM, Sla En Meer. Denk niet dat je hier alleen een blaadje sla krijgt. Nee...echt goedgevulde maaltijdsalades. Zelf samenstellen kan ook. Er is nog meer dan salade, zoals bijvoorbeeld heerlijke soepen en smoothies. Je kunt ook gaan voor zoet. Bij SEM vinden ze het belangrijk dat gezonde voeding ook lekker smaakt. Dat vinden wij natuurlijk ook, anders eten we het niet. ;-)


Waar vind je Sla En Meer?

Dus ben je binnenkort in Amersfoort? Ga dan eens lunchen bij SEM aan de Kortegracht 6.


Meer BijLonTips

Restaurant Hete Kolen in Amersfoort
Kraton Rosbeijer in Leusden