Hotspot Amersfoort: Grand Café & Restaurant Hemels

Als je binnenkort eens een bezoek brengt aan Amersfoort, kunnen wij jou Grand Café & Restaurant Hemels aanraden.

Grand Café Hemels, Amersfoort

Pasgeleden was ik met mijn broer een dagje winkelen in Amersfoort. Zo'n broer-en-zus-winkeldag komt steeds vaker voor. Gezellig! Op zo'n dag bezoeken we veelal winkels die met koken, eten en drinken te maken hebben. Vooral de speciaalzaken. Van al dat gewinkel krijg je natuurlijk trek en daarom hoort een lunch in de stad ook bij dit uitstapje. Wij liepen Grand Café & Restaurant Hemels binnen.

Reserveren is verstandig

Als je rond lunchtijd Grand Café Hemels inloopt, dan zijn meestal alle plaatsen bezet. Reserveren is dus aan te raden. Wij waren een beetje laat voor de lunch en dat kwam goed uit: er was plek! Yes! 


De lunchkaart is gelukkig klein

De sfeer is lekker ontspannen bij Hemels. Wij zaten boven en dan heb je een mooi uitzicht over de Krommestraat. Ook is de inrichting boven wat hipper en lichter ten opzichte van beneden, maar nog steeds warm en gezellig. De lunchkaart is niet te groot, wat een goed teken is. Ik koos voor een wrap pikante kip en mijn broer ging voor de uitsmijter. De opmaak van de borden vond ik zelf niet zo bijzonder. De smaak daarentegen wel! Dat is veel belangrijker.

Kortom: een plek om nog eens naartoe te gaan! Goed eten, gezellige sfeer, vriendelijke bediening. Daar houden we van.

Je vindt Hemels aan de Langestraat 63 in Amersfoort. www.grandcaféhemels.nl


Binnenkort weer een nieuwe Hotspot in Amersfoort

Er zijn natuurlijk nog veel meer Hotspots in Amersfoort! Sommige leuke plekken moet je maar nét weten, want ze liggen niet altijd "in de loop" van een winkelstraat. Binnenkort weer een nieuwe tip!