Tartaartje van Komkommer en Kerstomaat
Komkommer is heerlijk verkoelend met dit warme weer. De pesto, kaas en olijven geven pit aan dit tartaartje. Lekker fris, met de laatste kerstomaten uit onze eigen tuin. Geschikt als lunch of als voorgerecht.
5 kerstomaten, gewassen en in 4 stukken gesneden
3 zwarte olijven, in plakjes gesneden
2 theelepels groene pesto
1 theelepel Provençaalse kruiden
1 theelepel witte balsamicoazijn
1 theelepel vloeibare honing
wat pittige geraspte kaas
serveerring met een doorsnede van ongeveer 9 cm
Haal de serveerring er voorzichtig af en bestrooi het tartaartje met pittige geraspte kaas. Geniet ervan.
Tartaartje van Komkommer en Kerstomaat |
Wat heb je nodig voor 1 persoon?
170 gram geschilde en in blokjes gesneden komkommer5 kerstomaten, gewassen en in 4 stukken gesneden
3 zwarte olijven, in plakjes gesneden
2 theelepels groene pesto
1 theelepel Provençaalse kruiden
1 theelepel witte balsamicoazijn
1 theelepel vloeibare honing
wat pittige geraspte kaas
serveerring met een doorsnede van ongeveer 9 cm
Hoe maak je het Tartaartje van Komkommer en Kerstomaat?
Meng alle ingrediënten, behalve de kaas, door elkaar. Zet een serveerring op een bord en schep het komkommermengsel erin. Druk goed aan, met de bolle kant van een lepel.Haal de serveerring er voorzichtig af en bestrooi het tartaartje met pittige geraspte kaas. Geniet ervan.
Misschien vind je dit ook interessant: Zoet-zoute Tarte Tatin van gekaramelliseerde ui