Mangopudding chia en kokosmelk
Van chiazaad kun je pudding maken. Leg de chia in een vloeistof en het wordt gelei. Deze mangopudding is gezoet met honing. Je kunt het eten als dessert, maar ook als fris ontbijt.
2 eetlepels honing
2 eetlepels chiazaad
100 ml kokosmelk
staafmixer
Wat heb je nodig voor twee personen?
1 mango, geschild, vruchtvlees in stukken gesneden2 eetlepels honing
2 eetlepels chiazaad
100 ml kokosmelk
staafmixer
Hoe maak je Mangopudding van chia?
Pureer de mango met de kokosmelk en honing. Roer de chia erdoor en laat een dagje (als dessert) of nachtje (als ontbijt) opstijven in de koelkast. Beperkt houdbaar en koel bewaren.Opgelet: chia werkt bloedverdunnend. Neem contact op met een arts als je bij medicijngebruik twijfelt of je chia mag eten.