Bezoek aan De Kastanjeboom

Altijd op zoek naar goede, lekkere producten, namen wij een kijkje bij De Kastanjeboom. Deze landwinkel en schenkerij, verkoopt ook Scoontjes-room. De Nederlandse versie van Clotted Cream is gewoon verkrijgbaar in Bunschoten. Wees er snel bij, want het is ook zo weer uitverkocht. 

http://bijlon.blogspot.nl/2016/04/bezoek-aan-de-kastanjeboom.htmlVeel verschillende producten

Bij De Kastanjeboom vind je veel verschillende producten zoals vlees, worst, kaas, andere melkproducten van eigen melkvee, jam, sauzen, sappen en nog veel meer. Het assortiment van de winkel is zoveel mogelijk biologisch. Op bestelling zijn er bij De Kastanjeboom vleespakketten (van Stal Groenewoudt uit Nijkerk) verkrijgbaar en ook als je rauwe melk zoekt, kun je het hier bestellen. Een stukje vlees is gewoon verkrijgbaar in de winkel. De Kastanjeboom is lid van de Landwinkel, een samenwerkingsverband van diverse agrarische ondernemers. 
Zelfgerookte kaas

Marijke van Middelaar is trots op haar winkel. Ze laat ons verschillende producten proeven en geeft uitgebreide informatie. Wat ook bijzonder is, is de rookkaas die Marijke zelf rookt. Je begrijpt het al, wij konden het niet laten om wat lekkere producten uit de winkel te kopen, om thuis van te genieten.

Schenkerij

Je kunt natuurlijk ook meteen een verwenpauze nemen. Er is een boerenterras om neer te strijken en van bijvoorbeeld een kopje cappuccino met boerenmelk te genieten. Met belangstelling heb ik gekeken naar de gebakjes in de vitrine bij de toonbank. Dat zag er zeker goed uit.
Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje!

Landwinkel®  & Schenkerij De Kastanjeboom
Marijke en John van Middelaar
Zevenhuizerstraat 281
3751 LC  BUNSCHOTEN
Telefoon: 033-4564457

info@dekastanjeboom.nl

Kijk voor de openingstijden en meer informatie op www.dekastanjeboom.nl