De Markthal in Rotterdam

Onlangs brachten we een bezoek aan de Markthal in Rotterdam.We hoorden er veel enthousiaste verhalen over. Het was zeker de moeite waard.Wat een lekkere dingen hebben we gegeten, gezien en gedronken. De Markthal is een prachtig gebouw, vind ik. Licht, ruim en het plafond ziet er fleurig uit. 


Net buiten de markthal zagen we dat er opnames waren voor het programma "Wie Is De Sjaak". Daar zijn we snel omheen gelopen;-) Wij hadden meer oog voor het heerlijke eten en drinken, dat we binnen vonden.
Een broodje kip-kerrie of een rotirol van De Palmboom is een echte aanrader. We dronken koffie bij Fresh Food Friends. Lijkt me ook erg leuk om een keer te gaan eten. Bij Heavenly Smoothies kocht ik een heerlijke groentesmoothie.

We aten 's avonds bij Ellinko, een Grieks restaurant. De kipgyros was zó lekker. Na het kopen van olijfolie bij Arjaa's en worst bij Monsieur Saucisson, gingen we huiswaarts.

 
De Markthal was kleiner dan verwacht, maar zéker de moeite waard om snel weer eens terug te gaan. Je kunt overal prima bij, op een doordeweekse dag. Het was geen grote mensenmassa. Parkeren kun je onder de Markthal, al vind ik dat best prijzig. (ma t/m do 1,50 per 30 min. Vrij t/m zo is het duurder.)

Meer weten over de markthal? Lees dan hier verder

Wil je daarna Rotterdam nog in om te winkelen? Vanaf de Markthal loop je zó de stad in.