Anna & Susan en het Geheim van Beauforte

Even iets heel anders dan planten en recepten. Mijn allereerste eigen boek: Anna & Susan en het Geheim van Beauforte. Superblij en trots ben ik omdat het is verschenen!ISBN 978-94-022-1901-2
www.boekscout.nlJeugdboek Anna & Susan en het Geheim van Beauforte

Mijn boek heb ik geschreven voor kinderen van 10-14 jaar. Ben je benieuwd waar het over gaat? Lees dan vooral verder.

Waar mijn boek over gaat


Een oude jurk, een kasteel, een geheim…

Tijdens de schoolvakantie logeren Anna en Susan op kasteel Beauforte in België. Ze horen dat het kasteel een geheim bewaart. Is het een legende of is het de waarheid? En waarom ziet Anna merkwaardige dingen als zij haar jurk aantrekt?

Anna en Susan zijn nieuwsgierig en besluiten het geheim van kasteel Beauforte te ontrafelen. Ze staan er gelukkig niet alleen voor. De twee meiden beleven een avontuur vol vriendschap en geheimzinnigheden.

Heb je interesse in mijn boek?

Heb je interesse? Het boek is vanaf nu verkrijgbaar via boekscout.nl. (Op die website kun je ook een fragment van mijn boek lezen.) Of bestel het boek bij de erkende boekhandel. 
ISBN 978-94-022-1901-2